Historie

Expo Select is in 1994 opgericht door Peter Regoord. Het bedrijf heeft zich In de afgelopen jaren breed georiënteerd en de meest uiteenlopende opdrachten met veel succes uitgevoerd. Van een activiteit bij een eerste steenlegging van nieuwbouw tot de opening ervan. Van een personeelsdag tot een geslaagde motivatiedag. Van een Open Dag tot een leveranciersbijeenkomst.

Peter Regoord (oprichter en eigenaar) komt voort uit het personeelswerk. Werkzaam bij een van de grootste uitzendorganisaties van Nederland werd hij verantwoordelijk voor alle evenementen, beursdeelnames, opening van nieuwe vestigingen, branchedagen en werving uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Zoals bij vele ondernemers dacht Peter “wat ik bij mijn baas kan, zou ik ook als ondernemer kunnen doen” En zo geschiedde circa 20 jaar geleden. Peter trok de stoute schoenen aan en werd ondernemer. In de beginjaren werden vooral beursdeelnames voor bedrijven georganiseerd. Van het onderzoek aan welke beurs deel te nemen tot de totale uitvoering van de totale deelname. Alles werd uit handen genomen.

De opdrachtgevers van Expo Select kwamen steeds met andere vragen en zo werd Expo Select in de loop der jaren een allround organisatiebureau waar opdrachtgevers al hun opdrachten neerleggen.

In de afgelopen vijf jaar heeft Expo Select zich ontwikkeld als conceptbedenker. Concepten die ontwikkeld worden en daarna in de markt gezet. Soms in opdracht van een opdrachtgever, maar net zo vaak op eigen initiatief.

Met vijf vaste medewerkers en circa 30 freelance specialisten is Expo Select een middelgroot organisatiebureau.