Netwerkbijeenkomst Gemeente Papendrecht

Expo Select is door de gemeente Papendrecht gevraagd mee te denken over de uitvoering van het concept van een netwerkbijeenkomst. Deze bijeenkomst vond plaats op 17 november 2017 in de PKC-hal in Papendrecht. Ruim 60 bedrijven uit de Drechtsteden en Alblasserwaard presenteerden zich hier aan scholieren uit middelbaar onderwijs.

In de voorfase vonden er verschillende overlegmomenten met allerlei partijen plaats, om uiteindelijk te komen tot een optimaal draaiboek. Tijdens deze dag was Expo Select verantwoordelijk voor de gehele productionele uitvoering, zoals de op- en afbouw van het evenement, het verzorgen van de technische ondersteuning van de dag en van de verkeersregelaars tot de regie van het programma. Alles is door Expo Select op een optimale wijze in goede banen geleidt, mede waardoor het evenement geslaagd genoemd mag worden!

De jongeren grepen hun kans om te netwerken, de bedrijven uit te horen en in sommige gevallen meteen een stageplek te scoren. Het was een succesvolle dag voor alle partijen!
Bekijk hieronder deĀ overal-video van deze geslaagde netwerkbijeenkomst.