Mooie opdracht Burgernet voor Expo Select

6 januari 2014

Wij zijn trots op de opdracht die wij hebben mogen ontvangen BN werkt logo jpgvan Burgernet eenheid Rotterdam.

In 2014 gaat Expo Select met 8 verschillende acties meewerken aan de ledenwerving van Burgernet. Met deze actie is het de bedoeling dat het ledenaantal van Burgernet eenheid Rotterdam met 35.000 zal toenemen.

Alle acties zijn er op gericht dat de burgers het belang van Burgernet onderkennen en daardoor lid worden en meewerken aan een Veiliger Buurt!

 
Roadshow Veiliger Wonen doorslaand succes!

10 december 2013Logo Politie

De Roadshow Veiliger Wonen is een doorsland succes. Met maar liefst 20 Roadshow gaan wij de regio Rotterdam door. Vrijwel elke deelgemeente wordt bezocht en ook de randgemeenten laten wij niet links liggen.

De eerste 6 Roadshows zijn achter de rug en werden door gemiddeld 675 bewoners bezocht. Met veel informatie voorziening, goede workshops, interessante presentaties en een drankje blijkt de Roadsohw te voldoen aan de behoefte.

De partners (Politie, Brandweer, Amulancedienst, Burgernet, Rijnmond Veilig, Forensische Opsporing, Sleutel en Slotenhuis) zijn zeer te tevreden met de Roadshow. Vanaf 13 januari 2014 wordt de Roadshow vervolgd op nog 14 locaties in de regio.

 

 
Geweldige opdracht Politie eenheid Rotterdam

4 oktober 2013Logo Politie

Na het succes van de Roadshow "GRATIS" Veiliger rijden 2013 komt er een vervolg.

 

Vanaf maandag 4 november gaan wij 20 Roadshows Veiliger Wonen organieeren. Alle Roadshows worden gehouden in de Politie eenheid Rotterdam in de periode november 2013 tm. april 2014.

 

Wij zijn trots dat wij als Expo Select wederom zo'n grote opdracht mogen verzorgen. Inmiddels is er ook sprake van een mogelijk landelijke opdracht op het gebied van de beide Roadshows. Wij houden u op de hoogte

 
Achmea High Five Challenge afgerond!

Logo Eyof

17 juni 2013

De Achmea High Five Challenge is door Expo Select afgerond. 15 mooie URBAN Evenementen met totaal ruim 7.000 bezoekers binnen de doelgroep 10 tm. 15 jaar. We hebben de doelstelling gehaald om aandacht te vragen voor de EYOF (European Youth Olympic Festival) wat van 14 tm. 19 juli in Utrecht wordt gehouden. Een mooie opdracht voor een fijne opdrachtgever. Wij kijken er met voldoening op terug.

 
Roadshow GRATIS Veiliger Rijden 2013 nog vaker op pad!

Logo Politie

14 juni 2013

De mede door Expo Select ontwikkelde Roadshow Gratis Veiliger Rijdens 2013 is een daverend succes.

Was het de bedoeling om de Roadshow 10 keer te plaatsen binnen de Politie eenheid Rotterdam, worden

het nu vrijwel zeker 15 plaatsingen. Wegens succes 50% meer Roadshows een ongelooflijk succes!

 
Oranjenacht 2013 groot succes!

2 mei 2013

De Oranjennacht 2013 was de meest succesvolle van alle edities! Ruim 4000 mensen bezochtend op 29 april het Stadsplein in Sharon Doorson 2Capelle aan den IJssel.

Met droog weer en 14 graden was het goed vertoeven op het Stadsplein. Van 20.00 uur tot 00.30 uur was het aan een stuk door knallen met live acts. DJ Jarnoo, Levy Joe, Justin Pelmelay, Sharon Doorson en de beste ABBA Tribute act van Europa zorgden voor een onvergetelijke avond! Op naar 2014, maar dan wel op Koningsnacht (25 april)!

 
Expo Select ook betrokken bij EYOF Schoolsportdagen

26 april 2013

Expo Select wordt ook betrokken bij de Schoolsportdagen van de Achmea High Five Challenge Logo Eyof(onderdeel van de European Youth Olympic Festival). Op 7 juni 2013 verzorgen wij de gehele opbouw van dit evenement. Gedurende twee weken worden er dagelijks 1200 schoolkinderen uit heel Nederland ontvangen die alle EYOF sporten kunnen meemaken. Op 21 juni is de afbouw en zit ook dit evenement er weer op en hebben wij 12.000 kinderen een leuk "sport"schoolreisje aangeboden!

 
Roadshow Auto Veiligheid een feit!

10 april 2013

Logo PolitieDe mede door Expo Select ontwikkelde Roadshow Auto Veiligheid is een feit. De Politie eenheid Rotterdam heeft ons de opdracht gegeven deze Roadshow minimaal 10 keer te plaatsen. De eerste is op 18 mei 2013 in Oud-Beijerland. Inmiddels wordt gesproken met ruim 15 (deel)gemeenten. De deelgemeente Feijenoord haakt aan met twee dagen in mei en juni. De gemeente Hendrik Ido Ambacht wordt in juni aangedaan. Komende weken worden alle dagen ingevuld tussen 18 mei 2013 en eind september 2013. Volg onze nieuwsberichten en kijk naar de verdere informatie!

 
Capelse Oranjenacht 2013 gered!

Foto websiste ES

20 maart 2013

De Oranjenacht 2013 gaat door! Door de jaarlijkse steun van gemeente Capelle aan den IJssel en dit jaar extra steun van de Van Capellen Stichting kunnen we wederom een geweldige avond organiseren.

Met artiesten als DJ Jarnoo, Levy Joe, Sharon Doorson en ABBA CZ hebben wij weer een mooi programma.

Maandag 29 april 2013 bent u vanaf 20.00 uur bent u welkom op het Stadsplein in Capelle aan den IJssel.

Het programma duurt tot 00.15 uur dus bent u weer op tijd thuis voor de inhuldiging van onze nieuwe koning!

 
Business op het Water voor de 10e keer in Schiedam

14 februari 2013

logo schiedamWij zijn er trots op dat de Gemeente Schiedam voor het 10e jaar Business op het Water in Schiedam omarmd. Een vernieuwend Business op het Water, met een experience plein op de kade waar ondernemers zich presenteren.

Een themahoek op het schip die wij in samenwerking met de gemeente gaan invullen en ..... een speciale manier om ZZPers en startende ondernemers laag drempelig de kans te geven deel te nemen.

Kortom Business op het Water in Schiedam komt mooier terug dan ooit!

 
Eerste Achmea Urban Tour 2013 een feit!

5 januari 2013

Op 3 januari was de eerste Achmea High Five Challange Urban Tour een feit.

 

We zijn het jaar begonnen in Sporthal Nieuw Welgelegen in Utrecht. Na een goed geslaagde opbouw was het een mooi evenement om de site events voor de EYOF 2013 te starten. Er volgen nog circa 15 Urban Tour evenementen tot juni 2013.

 

Expo Select heeft de Tour ontwikkeld en is uitvoerend producent.  

Tijdens deze dag werd de officiële mascotte gepresenteerd. Hij heeft nog geen naam maar als u een mooie naam weet kunt u naar ons mailen en

bestaat de kans dat u de naamgever wordt van de mascotte info@exposelect.nl

 
Opdracht Stichting Wilskracht Werkt

19 november 2012

Logo Wilskracht WerktWij hebben de opdracht ontvangen om de website van de Stichting Wilskracht werkt te vernieuwen. Naast de website gaan wij in 2013 ook de online communicatie voor de stichting verzorgen. Wij gaan de digitale nieuwsbrief maken en versturen, Facebook inrichten en Twitter begeleiden. Allemaal manieren om de stichting nog beter onder de aandacht te brengen bij de doelgroep! Een mooie opdracht van een zeer nuttige stichting in de Rotterdamse regio! 

 
Ondertekening partnerovereenkomst MKB Rotterdam

12 november 2012

Contractondertekening Expo SelectAfgelopen vrijdag (9 november) mochten wij onze partnerovereenkomst met MBK Rotterdam ondertekenen. Een leuke avond bij Sparta Rotterdam met voor ons al hoogtepunt de ondertekening van de overeenkomst. Tijdens deze avond al direct 2 mooie zakelijke contacten opgedaan waar wij deze week mee aan de slag kunnen. Kortom, het begin van een mooie samenwerking!

 
5e Kerstconcert ISALA Theater Capelle aan den IJssel

8 november 2012

Voor de 5e keer organiseert Expo Select in opdracht van de Stichting Evenementen Rijnmond het kerstconcert in het Isala theater in Capelle aan den IJssel. Op woensdag 19 december 2012 heten wij 500 inwoners uit Capelle aan den IJssel welkom in het theater. 500 mensen die normaliter nooit naar het theater kunnen vanwege hun financiele positie. Een geweldig evenement om te mogen organiseren, waarbij Expo Select laat zien sociaal maatschappelijk betrokken te zijn met de naaste omgeving!

 
TOP evenement tijdens NOC 100 jaar

Foto Ingang Papendal

Afgelopen zaterdag stonden wij met de Achmea High Five Challenge URBAN Tour

bij NOC 100 jaar op Papendal. Een mooi evenement met veel (oud) topsporters en bestuurders. Speciale doelgroep waren kinderen. Met de URBAN Tour mochten wij

ruim 600 kinderen een leuke middag bezorgen. Alle onderdelen werden druk bezocht waarbij wederom duidelijk werd dat sportbeleven op een andere manier erg leuk en aantrekkelijk is. Op naar de volgende plaatsing met naar wij hopen net zoveel kinderen!

 
Partner overeenkomst MKB Rotterdam

Op 9 november voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Sparta tegen Helmond Sport onderteken wij als Expo Select de partnerovereenkomst met MKB Rotterdam. Een overeenkomst waarmee wij als Expo Select hopen ons netwerk verder uit te breiden en in contact te komen met ondernemers uit de regio Rotterdam.

 
Expo Select organiseert de IMTECH Sinterklaasborrel

Op maandag 26 november 2012 organiseert Expo Select de grote IMTECH Sinterklaasborrel in de Rotterdamse Schouwburg. Een business to business evenement met het doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor een kinder thoraxcentrum bij het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Er mooi programma met als hoogtepunt de komst van Sinterklaas en zijn pieten. Naast Sinterklaas zijn er veel bijzondere pieten en staat er een veiling staat op het programma. Wilt u ook het goede doel steunen en erbij zijn? http://imtech.eu/EN/corporate/Imtech-borrel.html

 
Expo Select trots op opdracht EYOF 2013

Expo Select heeft een mooie opdracht mogen ontvangen van de EYOF 2013 (European Youth Olympic Festival) wat gehouden wordt in Utrecht. Als Expo Select hebben wij een URBAN Tour ontwikkeld en mogen deze gaan uitvoeren. De komende 10 maanden komt de Tour langs op meer dan 20 plaatsen in Nederland. Doel is bekendheid geven aan de EYOF 2013 waaraan 49 landen met circa 3000 sporters tussen de 13 en 19 jaar meedoen.

 
Golf en Business gecombineerd in showroom Van der Linde Interieur

IMG 4085De klanten en relaties van Van der Linde Interieur werden op donderdag 4 april uitgenodigd voor een bijzonder concept. Door de showroom was een mobiel golfparcours geplaatst. Golf en business werden in een avond gecombineerd. Een interactieve manier op klanten en relaties een 'kijkje te laten nemen' in je bedrijf. Het golfconcept en catering werden door Expo Select verzorgt.

 
Business op het Water Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam!

Business op het Water al 9 jaar een drijvende kracht als lokaal netwerkevenement. Simpel maar doeltreffend. In 2012 meert de Marlina weer aan in Vlaardingen (6e jaar), Schiedam (9e jaar) en Rotterdam (5e jaar). Zaken doen met uw buurman staat centraal. Tijdens Business op het Water is er ruimte voor 40 lokale bedrijfspresentaties.

Presenteer uw bedrijf of product tijdens Business op het Water 2012!

Meer informatie >

 
WK Afstanden 2012 in Thialf: Beleef het LIVE mee!

youtube schaatsenBeleef het mee! De WK Afstanden in Heerenveen. Het grootste schaatsspektakel van het jaar waar alle wereldtoppers strijden om de titel per afstand.
Expo Select heeft 50 kaarten weten te bemachtigen voor zaterdag 24 maart. Nodig uw klanten of relaties uit en beleef de magie van Thialf!
Kijk voor het arrangement en meer informatie op: http://conta.cc/xXcLFD

 
Business op het Water Vlaardingen - 7e editie
gemeente vlaardingenDe Gemeente Vlaardingen heeft deze week aangegeven in het najaar van 2012 de 7e editie van Business op het Water in te willen varen. Op maandag 8 oktober meert het luxe schip de Marlina aan in Vlaardingen. Business op het Water is een lokaal netwerkevenement waar ruim 40 bedrijven zich aan collega ondernemers presenteren. Kijk voor meer informatie op www.businessophetwater.net
 
Volg Expo Select via Facebook!
FacebookWilt u op de hoogte blijven van de laatste evenementen en ontwikkelingen van Expo Select?
Volg ons via de Expo Select Facebook pagina.
 
Businessclubs komen samen tijdens groot netwerkevent

bzg fotoBusiness Zonder Grenzen - 9 februari - het event dat grenzeloos inspireert en netwerken samenbrengt. Het event vindt plaats op een unieke locatie die u uitzicht biedt over de Rotterdamse haven: het Scheepvaart en Transport college (Lloyd Kwartier). Als keynote speaker hebben we oud-premier en partner bij Ernst & Young, Jan Peter Balkenende die op een aansprekende manier de zaal weet te boeien en iedereen op het puntje van zijn stoel krijgt.

Presentatie door de winnaar van de Capelse ondernemersprijs 2011, Mark van Buuren (Maximum) die vertelt hoe hij met zijn bedrijf in een sterk dalende markt weet te overwinnen en grenzen verlegt om te groeien (Sjanghai). Kennis delen en netwerken op hoog niveau. Schrijf u nu op www.bzg.nu


 

 
Zuid on Ice groot succes!

5 januari 2012

IMG00372-20111213-1726In twee weken hebben ruim 15.000 Rotterdamse kinderen de schaats onder gebonden. De IJsbaan, die van 13 t/m 27 december op het Afrikaanderplein lag, was een groot succes. Jongeren uit de wijk beheerder als ware ijsmeesters de baan. Tijdens de schooluren werd aan 33 scholen een uur schoolschaatsen aangeboden. Op de vrije uren stond het rijendik met enthousiaste schaatsers.

De IJsbaan is een initiatief vanuit de Deelgemeente Feijenoord en Vestia Rotterdam.
Expo Select heeft de coordinatie en organisatie van de IJsbaan uitgevoerd.

Samen wordt er terug gekeken op een mooi 'winters' evenement.

 
Golf & Drinks Putting challenge

logo10 oktober 2011

Op 27 oktober is het weer zover. De voorlaatste putting challenge van 2011. Op golfbaan de Rottebergen bent u van harte welkom om te putten, chippen en vooral te netwerken. Een gratis evenement (met enkele drankjes en hapjes) gesponsord door GGN Master Crediting - Beercoo Schoonmaakgroep - Brasserie De Rottebergen. Wilt u meedoen? Schrijf u dan in op www.golfanddrinks.nl 

 
Golf & Drinks on Tour

logo_GD_ONTOUR_klein4 oktober 2011

In samenwerking met de Stichting Golf & Drinks is een nieuw concept ontwikkeld. Golf & Drinks on Tour. 9 putting matten, een heuse chippingwand, begeleiding door een golfpro. Kortom 4 uur vermaak voor 50 tot 100 van uw relaties bij u op het bedrijf. Wilt u meet weten? www.golfanddrinks-ontour.nl

 
Zuid on Ice

Logo_VestiaLogo_Deelgemeente_Feijenoord6 oktober 2011

Expo Select heeft de opdracht gekregen om in december 2011 "Zuid on Ice" te organiseren. 2 weken echt ijs op het Afrikaanderplein. Met betrokkenheid van veel partijen uit de wijk. Schaatsen voor iedereen maar vooral voor kinderen van 6 tot 12 jaar en de jeugd van 13 tm. 20 jaar. 500 m2 ijs een leuk kerstdorp met mooie chalets. Licht muziek en kerststijl het is er allemaal!

 
Kvk Kofferbakverkoop in Ahoy Rotterdam

7 september 2011

logoIn samenwerking met de Kamer van Koophandel organiseert Expo Select de Kofferbakverkoop in Ahoy Rotterdam. Uw bedrijfsauto is uw stand en presenteer uw pruduct of dienst uit uw kofferbak. De beursvloer is woensdag 16 november van 17.00 - 21.00 uur geopend voor ondernemers. Klik hier voor meer informatie.

 
Lokaal netwerken in uw gemeente

7 september 2011

business op het water2011De Marlina vaart weer richting 2011...Ook dit jaar staat lokaal ondernemen centraal tijdens Business op het Water in Vlaardingen, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Rotterdam, Ridderkerk en Voorne Putten. Business op het Water is een snelle en effectieve manier van netwerken. Ontmoet in een middag uw lokale collega's. Presenteer uw bedrijf met een presentatiestand, doe nieuwe contacten op tijdens de speedmeet en borrel met relaties tijdens de businessborrel. Nieuw dit jaar de Jonge Ondernemers- en ZZPer wand. Laat jezelf zien tijdens Business op het Water 2011 en vis mee naar nieuwe klanten en relaties! www.businessophetwater.net

 
3-daags lifestyle evenement Rotterdam Feel Good

1 september 2011

feel goodStedelijk genieten tijdens Rotterdam Feel Good!  “Breed lifestyle assortiment en divers entertainment aanbod op uniek stukje Rotterdam”. Op 16, 17 en 18 september 2011 vindt al weer de vierde editie van dit Feel Good evenement plaats.  Ook nu wordt het weer extra genieten aan de Bergseplas in Hillegersberg. Rotterdam Feel Good richt zich op de prettige kanten van het leven. Met luxe lifestyleproducten, elke dag live muziek, breed en culinaire versnaperingen in het kooktheater, ontvangen vele bezoekers het 'feel good' gevoel

 
RABO Oranjenacht: avondvullend muziekspektakel

26 april 2011edwin-evers-band

De avond van Koninginnenacht 29 april 2011 wordt in Capelle aan den IJssel wederom een swingend feest. Op het Stadsplein bieden de topacts Esther Nijhove (The Voice), In the Name Off (U2-coverband), DJ Geoffrey en de Edwin Evers Band een avondvullend programma. Voor het vierde jaar op rij organiseert de Stichting Evenementen Rijnmond i.s.m. de Gemeente Capelle aan den IJssel de RABO Oranjenacht. Capelse inwoners worden uitgenodigd om gratis op het Stadsplein gezamenlijk te swingen, dansen of hossen. De RABO Oranjenacht 2011, van de vroege avond tot in de late uurtjes (van 20.00 tot 00.15 uur).

 
The Ladies Night...beauty, wellness en auto's!

Een bijzonder evenement in uw showroom! Het concept in beeld

 

Lees meer...
 
Nieuwe datum Business & Fun 2011 bekend!

07--crazy-pianos31 januari 2011
Na de succescolle eerste editie presenteren we u de datum voor Business & Fun 2011. Op 16 juni is het Isala Theater weer decor voor zaken doen en entertainement. Business & Fun 2011 wordt hét evenement waar zakelijkheid en ontspanning bij elkaar komen. Een avond vol netwerken, entertainment, gezelligheid en …… bekenden uit Capelle aan den IJssel ontmoeten.
Hoofdact van de avond is een spetterend optreden van “Crazy Piano's on Tour”. The worlds best piano players, die elk optreden tot een ware happening maken! In de kleine zaal en de foyer van het theater is de afterparty. Wilt u bij deze avond aanwezig zijn? Kijk voor meer informatie op www.evenementenrijnmond.nl

 
Oranjefeest in Capelle aan den IJssel
oranjen831 januari 2011
Op 29 april, de avond voorafgaand aan Koninginnedag belooft weer een mooi muziekspektakel te worden. Op het Stadsplein in Capelle aan den IJssel wordt feestelijk een start gegeven aan de Koninginnedagactiviteiten. De Oranjenacht is een avondvullend programma met livemuziek van topniveau in een spectaculair optreden voor jong en oud. Een avond die u niet mag missen!
 
Themadorpen.nl is online!


6 januari, 2011website

Themadorpen biedt een spannend, sportief en attractief dorp passend op elk evenement. Voetbal, winter, kinder en mini activiteiten...Themadorpen biedt diverse mogelijkheden.
Kom spelenderwijs in contact met de verschillende sportieve en attractieve onderdelen. De dorpen zijn inzetbaar voor elke leeftijdsgroep. Boek een compleet thema bij één aanbieder, dat is het voordeel van Themadorpen.nl!

Ervaar zelf de mogelijkheden en kijk op www.themadorpen.nl

 
Winterse sferen op IJsplein Overschie

13 december 2010

winterpark___111Van 6 t/m 10 december was het winters genieten in de Deelgemeente Overschie. Sport & Recreatie organiseerde in samenwerking met de Rabobank, Woonstad Rotterdam en de Deelgemeente een IJsplein voor jong en oud. In deze week werd een zeer divers programma aangeboden met voor de schoolkinderen uit de buurt een schaatsclinic, swingend vrij schaatsen in de avond en een ontmoeting met de Feyenoord spelers Crabal en Bruins en de coach Mario Been. Voor de ouders was er ook genoeg vermaak met een Shantykoor, ski hut zanger Dirk-Jan Deelen en een heerlijk kopje erwtensoep of een warme kop chocomel. Een sfeervol IJsplein in Overschie-Rotterdam.

 
Eerste editie Business & Fun, swingend netwerken

15 november 2010
DSC_0109_SmallOp woensdag 10 november was het Isala Theater decor voor de eerste editie van Business & Fun. Een avond waar entertainment en netwerken gecombineerd werden tot een compleet avondje uit! Ruim 400 ondernemers konden genieten van een spetterend optreden van Girls Wanna Have Fun met o.a. Frederique Spigt, Manuela Kemp en de zusjes Klemann. Met een swingende afterparty met de band RockWoof en passende lounge muziek kon het netwerken worden voortgezet. Wethouder Eric Faassen bedankten de organisatoren Peter Regoord en Gert Stubbe van Stichting Evenementen Rijnmond voor hun inzet binnen dit concept. Daarbij werd de wens uitgesproken ·dat - als hier behoefte voor is - Business & Fun in de toekomst het platform kan gaan worden voor de verkiezing van Ondernemer van Jaar van Capelle aan den IJssel.

Naast zaken doen werd er deze avond ook ''opgestaan'' voor het Kankerfonds.·Met ''Sta op tegen kanker'' stond de tv-avond van woensdag 10 november in het teken van KWF Kankerbestrijding, de organisatoren wilden in het programma·van Business& Fun dit onderwerp even belichten. Dit resulteerde in·een staand·theater publiek en een mooie donatie van € 1.594,00. Koos Stuyvers van de Stuyvers Groep maakte ter plekke bekend·als bedrijf dit bedrag·te willen verdubbelen.·

Business & Fun werd een swingende avond waar Capelse ondernemers elkaar op een informele manier konden ontmoeten. De Stichting Evenementen Rijnmond wil dit concept in de toekomst verder gaan uitbreiden.

 
Business & Fun 2010, zaken doen in het theater

29 oktober 2010
Business_en_funBusiness & Fun 2010, zaken doen in het theater. Woensdag 10 november, netwerken en een super optreden van Girls Wanna Have Fun met o.a. Manuela Kemp, Frederique Spigt en zusjes Klemann. Na dit spetterende optreden is het theater decor voor zakelijk netwerken en een gezellige after party. Voor € 29,50 per persoon (inclusief garderobe en twee consumpties) kunt u aanwezig zijn op deze avond. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten kunt u terecht op www.evenementenrijnmond.nl

 
Stichting Jarige Job slaat, met een cheque van € 5.000,- slag tijdens Feel Good 2010!

foto_sponsoren28 oktober 2010
Tijdens de derde editie konden bezoekers op een zeer bijzondere golfafslag de sportieve uitdaging aangaan. Met deze slag steunden de vele bezoekers het goede doel Stichting Jarige Job. Hoera voor Stichting Jarige Job, want met elke 5 euro die aan de ballen is uitgegeven, maakt Stichting Jarige Job verjaardagen mogelijk voor Rotterdamse basischoolkinderen die opgroeien in armoede. En niet alleen van het geld van de golfballen. Vele sponsoren hebben de handen ineen geslagen om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen voor kansarme kinderen in Rotterdam. En ook dat is gelukt!! Dankzij GGN, Rojo Steigerbouw, DNA Advies Groep B.V., Expo Select organisatie en advies B.V., Eetcafe Facet, PGA Golfpro.eu en Winebar Mendoza kunnen de 4000 Rotterdamse kinderen die afhankelijk zijn van de Voedselbank, trakteren op school.

 
Voorne Putten nieuwe locatie Business op het Water 2010

3 juni 2010
Op 12 oktober 2010 staat lokaal netwerken in Voorne Putten centraal. De Intergemeentelijke Samenwerking Voorne Putten (ISVP) heeft besloten voor 2010 zich aan te sluiten als nieuwe locatie van Business op het Water. Ondernemers uit de gemeenten Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, West-Voorne en Brielle wordt de mogelijkheid geboden om aan dit netwerkevement deel te nemen of te bezoeken. Kijk voor meer informatie op www.businessophetwater.net

 
Oranjenacht swingt ondanks regen

3 mei 2010
De derde editie van de Capelse Oranjenacht heeft donderdag 29 april weer voor een feestelijke start van Koninginnedag gezorgd. Zelfs de flinke buien weerhielden de bezoekers op het evenemententerrein Rivierweg er niet van om volop te swingen bij de diverse live-acts. De organisatie had opnieuw gezorgd voor een sterk podiumprogramma met Tim&Faab, Peppers Inc., de Juf en Top2000Live! De bezoekers konden bij de stand van hoofdsponsor Rabobank ook de sportieve uitdaging aangaan met de Grand Depart fietsen in aanloop naar de Tour de France.

“Met de Oranjenacht willen wij als Capelse ondernemers, in samenwerking met en ondersteund door de gemeente, met onze expertise iets terugdoen”, blikt Peter Regoord van de Stichting Evenementen Rijnmond tevreden terug. “Met dit avondvullend programma hebben we weer van een mooi Oranjefeest kunnen genieten.”

 
WK Voetbaldorp decor bij ontvangst WK Bidboek 2018 in Rotterdam

4 mei 2010
Op 3 mei werd het bidbook voor de organisatie van het WK in 2018 overhandigd door Henk Stokhof en Theo van Duivenbode aan de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Met het WK Voetbaldorp als decor ontving de Coolsingel de passende sportieve uitstraling voor dit officiele moment. Ruim 30 kinderen uit Rotterdam speelden in twee teams, Nederland en Belgie, een vriendschappelijke voetbalwedstrijd. Daarnaast werd de uitdaging aangegaan met de snelheidsmeter en de leeuw van het stropdasschieten. Klik hier voor de foto's van deze overhandiging.

 
RABO Oranjenacht, belooft een avondvullend muziekspektakel

22 april 2010
De avond voor Koninginnedag staat bekend om haar beste feesten. Ook in Capelle aan den IJssel zal deze avond niet zomaar voorbij gaan. Op 29 april organiseert de Stichting Evenementen Rijnmond de RABO Oranjenacht. Een avondvullend muziekspektakel met de beste liveacts; Tim&Faab, Peppers Inc., De Juf en Top2000Live! Een avond (19.00 tot 00.30 uur) in het centrum van Capelle aan den IJssel die u niet mag missen!

 
Organisatie Rotterdam Feel Good 2010 gestart
20 april 2010
Op 17, 18 en 19 september zal de Bergseplas in Hillegersberg wederom het decor zijn voor het lifestyle evenement van Rotterdam. Deze 3e editie zal zich met vernieuwing in naam: Rotterdam Feel Good, nog sterker gaan richten op stedelijk genieten en alle producten en diensten die daarbij aansluiten. De organisatie is gestart en de eerste deelnemers stromen direct binnen. Benieuwd welke bedrijven u dit jaar tijdens Rotterdam Feel Good kunt zien? Neem een kijkje op onze site voor het laatste nieuws www.rotterdamfeelgood.nl
 
Ga de sportieve uitdaging aan met het WK Voetbaldorp 2010

opening_trapveldje__051.11 maart 2010
Op 11 juni 2010 is het zo ver. Dan gaat het allergrootste voetbalspektakel, het WK, weer van start. Expo Select biedt bedrijven, verenigingen en gemeenten een uniek concept ter voorbereiding op dit grote voetbalevenement.
Het WK Voetbaldorp is een sportief decor van 30 x 30 meter wat op elke vlakke ondergrond te plaatsen is. De verschillende onderdelen bieden een competatieve uitdaging voor jong en oud. Nodig uw klanten, relaties of collega's uit en ga deze sportieve uitdaging aan!
Kijk voor meer informatie op www.wkvoetbaldorp.nl  

 
Interne versterking met twee stagiaires

1 februari 2010
Per 1 februari verbreedt Expo Select haar team met twee stagiaires. Beiden studeren af aan de studie HBO Commerciele Economie. Met een onderzoek zullen zij inzicht geven in de huidige markt. Daarnaast bieden ze ondersteuning in de lopende projecten. De stageperiode loopt tot en met juni waarna mogelijk een baan wordt aangeboden.

 
Capelle kleurt oranje op 29 april!

21 april 2009

Voor het tweede jaar organiseren de Stichting Capelse Festiviteiten en de Stichting Evenementen Rijnmond de RABO Oranjenacht in Capelle aan den IJssel. Na het succes van vorig jaar, willen beide stichtingen een nog mooier programma aanbieden en een nog beter entourage. Expo Select zal hen helpen met de uitvoer van deze doelstelling. 

Als organisatie weten wij zeker dat wij één van Nederlands beste artiesten van dit moment binnen hebben. Een TOP artiest op een TOP avond!

Vanaf 18.30 uur is er op het Amnistyplein het Capelse Talentenfestival. Verschillende Capelse bandjes presenteren zich in de hoop de hoofdprijs (een optreden op het grote podium volgend jaar) te winnen.
Om 22.00 uur tijd voor Morblus. Een Italiaanse funky bluesformatie die speciaal voor dit optreden naar Nederland overkomt en een uur gaat optreden.

 

En dan om 23.30 uur het hoofdoptreden van de avond. Roel van Velzen met zijn volledige band geeft een spetterend optreden van een uur. Alle hits komen voorbij en Roel weet als geen ander hoe hij het publiek moet bespelen. “Een TOP artiest waarmee wij als organisatie er in onze nopjes zijn”
De RABO Oranjenacht is een gratis avond die u niet mag missen!

 
 
Datum Hillegersberg Feel Good bekend

18 december 2009

Stedelijk genieten tijdens de Hillegersberg Feel Good Fair!

Na het succes van de tweede editie van Hillegersberg Feel Good wordt er vol vertrouwen gekeken naar 2010. De bezoekers hebben genoten van de diversiteit aan exposanten, het heerlijke cateringplein en het afwisselende programma.

 

Op 17, 18 en 19 september 2010 vindt de derde editie van deze stedelijke fair aan de Bergseplas plaats. Langs de Weissenbruchlaan presenteren 100 bedrijven zich met producten die een prettig gevoel geven. Mode accessoires, kunst en antiek, body en beauty, huis en tuin, brocante en decoratie, culinair,
maar ook bloemen en planten. Alles is vertegenwoordigd.

 

De Feel Good Fair past perfect bij Hillegersberg. Bent u benieuwd naar de uitstraling en sfeer van dit evenement? Neem dan een kijkje op onze site www.hillegersbergfeelgood.nl

 
 
Capelse ondernemers bieden bewoners een muzikaal kerstcadeau

22 december 2009 

In samenwerking met de Stichting Evenementen Rijnmond is op 21 december voor de tweede maal het Kerstconcert in Capelle aan den IJssel georganiseerd. Het Isala theater bood ruim 400 mensen, die normaal gesproken niet in de gelegenheid zijn om het theater te bezoeken, een zeer sfeervolle muzikale kerstavond. Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Capelle aan den IJssel, de Van Cappellen Stichting, het ONC en individuele Capelse ondernemers. 

 
 
Sfeervolle taferelen tijdens Feel Good 'Winter edition'

16 december 2008 

Een winters zonnetje ondersteunde het thema van de eerste Hillegersberg Feel Good ‘Winter edition’. De Weissenbruchlaan werd voor drie dagen omgetoverd tot een winterse ervaring met verlichte tenten, kerstbomen, glühwein, warme chocolademelk en erwtensoep. De ruim 40 deelnemers boden de bezoekers met hun sfeervol ingerichte stands een prettig kerstgevoel. 

Het publiek ontving naast het gevarieerde aanbod ook een themagericht programma. Zo konden de creatievellingen terecht bij deelnemers Projecten in het Groen en de Tuinstudio voor een workshop groendecoratie. In het houten huisje van The Country House waren er workshops om van te smullen, zoals het versieren van cupcakes. Het muzikale ‘feel good’ gevoel werd tijdens de fair verzorgd door het swingende Kerstmannenorkest The X-Mas DixieMates en het 25-koppige musicalkoor Happy Together.

 
 
Ervaar het ultieme kerstgevoel aan de Bergseplas

5 december 2008 

Op 12, 13 en 14 december 2008 staat Hillegersberg volledig in het teken van ‘winters genieten’.  Na de succesvolle zomer fair vindt voor de eerste keer dan de fair Hillegersberg Feel Good ‘Winter edition’ plaats. De waterrijke Bergseplas en de stedelijke uitstraling van het Winkeldorp zorgen samen op de Weissenbruchlaan (bij Gauchos) voor het bijzondere decor van dit stijlvolle winter evenement.
Hillegersberg Feel Good ‘Winter edition’ biedt een breed scala aan producten en diensten dat je een goed gevoel bezorgt. Het aanbod bestaat uit Culinair, Body, Beauty & Wellness, Groendecoraties, Huis & Decoratie, Kunst & Antiek, Kleding & Accessoires, Baby & Kind en Kerstproducten.

Daarnaast is er ook een gavrieerd wintersprogramma voor jong én oud!


Kortom Hillegersberg Feel Good 'Winter edition' een compleet dagje uit!
 

 
 
Ruim 850 lopers genieten van rondje Bergseplas

15 oktober 2009

De tweede editie van Le Passage Bergseplasloop was zondag 11 oktober weer een groot succes. Op de Weissenbruchlaan werd het startschot van de 5 en 10 kilometer gegeven. Ook de kleinsten konden zich van hun sportieve kant laten zien in de kinderloop van 1 en 2 kilometer. Le Passage Bergseplasloop stond naast de sportieve onderdelen ook in het teken van het goede doel Right to Play. Met de loop is er 2.500 euro opgehaald ten behoeve van de ontwikkeling van sport en spel voor kinderen over de hele wereld.  

 
 
5 dagen netwerken op het water
13 oktober 2009
Met een nieuw schip meerde het netwerkevenement Business op het Water dit jaar aan in 5 gemeenten. De start was op 6 oktober in Vlaardingen, dinsdag 7 oktober Capelle en Krimpen aan den IJssel, woensdag 8 oktober Schiedam, donderdag 9 oktober Rotterdam en maandag 12 oktober in de nieuw toegevoegde gemeente Ridderkerk. Ook dit jaar wisten de ondernemers de weg naar het schip te vinden. Het nieuwe schip de Marlina bood uitstekende ruimte tot lokaal netwerken. Met 40 ondernemerspresentaties en vele bezoekers kunnen we terugkijken op een succesvolle editie. De Marlina vaart in 2010 weer uw kant op...! Kijk voor de nieuwe data op www.businessophetwater.net
 
 
CWI Landelijke Banenmarkt 2008
Zoals elk jaar verzorgt Expo Select ook voor de editie van 2008 de organisatie voor de Landelijke Banenmarkt op de Schiekade in Rotterdam. Op woensdag 8 oktober werd er gestart met de Dag van de Stage waarna op in de ochtend van donderdag 9 oktober de Sollicitantenmarkt en in de middag de Banenmarkt op het programma stonden. Expo Select verzorgde naast de coordinatie van de stands en de techniek ook het cateringplein tijdens deze dagen. 
 
Loods omgetoverd tot feestzaal!

Op zaterdag 4 oktober vierde Leegwater Special Truck haar 30 jarige bestaan. De gelegenheid om hun relaties en medewerkers uit te nodigen voor een feestelijke avond. De bedrijfsloods waar normaal gesproken de opslag van de truck gevestigd zijn werd van top tot teen omgetoverd tot een waar feestpaleis met 2 podia's, een dansvloer, luxe zitgelegenheden en een natuurlijk een culinair cateringaanbod. Op het hoofdpodium werd het aanwezige publiek getrakteerd op de Nederlandse Robbie Williams, Waylon van 'Hollands got Talent en de 8 koppige band van Live on Tour.  

 
 
Genieten tijdens Hillegersberg Feel Good Fair

De eerste editie van de Hillegersberg Feel Good Fair trekt ruim 6.000 bezoekers. Het nazomerse weer zorgde in combinatie met het ruime aanbod van lifestyle producten voor een aantrekkelijk verblijf aan de Bergseplas. Het publiek kon naast de ruim 70 exposanten ook genieten van een divers amusentsaanbod. De Feel Good Fair past bij Hillegersberg hebben we van meerdere kanten vernomen. We zijn dan ook zeker van plan om in 2009 dit evenement opnieuw te organiseren. Bent u benieuwd geworden naar deze fair of wilt u nog even nagenieten bekijk dan de foto's op www.hillegersbergfeelgood.nl  

 
 
Hillegersberg is klaar voor Feel Good!

 Op vrijdag 19, 20 en 21 september staat Hillegersberg voor 3 dagen in het teken van Feel Good. Op de Weissenbruchlaan presenteren 72 bedrijven alle producten en diensten waar je een goed gevoel van ontvangt. Dit wordt de eerste editie van de Hillegersberg Feel Good Fair. Als organisatie zijn we erg trots op het diverse deelnemersaanbod, verrassende programma en luxe cateringplein van het evenement.

Do you Feel Good? Kom dan shoppen, struinen en genieten op de Hillegersberg Feel Good Fair op één van de mooiste plekken van Rotterdam. Kijk voor meer informatie op www,hillegersbergfeelgood.nl

 
 
Hillegersberg Feel Good Fair 2008

 Op 19, 20 en 21 september wordt de eerste editie van Hillegersberg Feel Good georganiseerd. De combinatie van de natuurlijke omgeving van de Bergseplas en de stedelijke uitstraling van het winkelgebied bieden het decor voor deze fair. Feel Good biedt een scala aan producten en diensten die je een goed gevoel bezorgen. Bij binnenkomst ervaart u direct het Feel Good gevoel. Door de muzikale aankleding van het evenemententerrein en het uitgebreide programma - inclusief sloepenverhuur en een mode en eyefashionshow - houdt dit 'goede gevoel' de gehele dag aan. Kijk voor meer informatie op www.hillegersbergfeelgood.nl  

 

 
Krajicek en Sluiter openen Playground Pascal
Woensdag 14 mei is de Krajicek Playground Pascal officieel geopend. Het doel van dit speelveld is om elk kind de kans te geven om buiten te sporten. Met een tennisracket in de hand sloegen de 7 initiërende partijen een tennisbal weg waardoor het bord van Playground Pascal aan de wijkbewoners en genodigden werd onthult. Op deze zonnige middag konden 300 kinderen op de verschillende velden: tennissen, voetballen, basketballen, tafeltennissen en skelteren. De Krajicek Playground Pascal, een speelveld waar de jeugd van Deelgemeente IJsselmonde in de toekomst nog veel sportplezier van zullen hebben!  Image
 
Oranjenacht Capelle groots spektakel

Op de avond voor Koninginnendag vierde Capelle aan den IJssel gepast de Oranjenacht. Rond het stadsplein werd zoals elk jaar de Wielerronde van Capelle en de Dikke Banden Race georganiseerd. In een VIP-tent werden alle genodigden en relaties werden onder het genot van een hapje en drankje ontvangen. RTV Rijnmond presentator Rob Scholtes interviewde 'special guest' Emile Schelvis. De Oranjenacht werd muzikaal afgesloten met een optreden van Young & Desperate en Hans en Candy Dulfer.

Image 
 
Beleef het mee op de Oranjeboot

1988? Ongetwijfeld het mooiste EK dat Oranje ooit heeft gespeeld. Gaan we het dit jaar weer beleven? Niemand weet het. Maar wat wij wel weten is dat wij, zoals u van ons gewend bent, ook dit jaar weer een spectaculaire voetbalavond op onze Oranjeboot verzorgen. Het schip zal aanleggen aan de Maasboulevard in Rotterdam.

Nodig uw personeel of relaties uit voor een hapje en drankje op deze boot, waar u vooraf een analyse ontvangt van een prominente (voetbal)gast en de wedstrijd op groot scherm kunt volgen. Kleurt uw hart ook al oranje? Boek dan via deze site dit top arrangement.

9 juni 2008 (Nederland - Frankrijk)

 Image
 
Sportieve opening van Richard Krajicek Playground
Op 14 mei wordt het nieuwe speelveld van de deelgemeente IJsselmonde aan de Catullusweg geopend. De Richard Krajicek Playground 'Pascal' biedt de jeugd meer ruimte om te sporten en te bewegen. Toptennissers Richard Krajicek en Raemon Sluiter openen op sportieve manier de Playground. Dit project is in het kader van het Pact op Zuid en in samenwerking met deelgemeente IJsselmonde, gemeente Rotterdam, Com.Wonen, Huurdersplatform Lombardijen en natuurlijk Richard Krajicek Foundation.Image 

 

 
Relatiedag kleurde Thialf oranje!

Een bus vol relaties, ieder uit een andere branche maar allen onder invloed van hét oranje-gevoel. Zaterdag 23 februari was de finale van de Essent World Cup Schaatsen met alle wereldtoppers. Schaatsen op het allerhoogste niveau in het mooiste en gezelligste ijsstadion. En Expo Select en haar relaties van Promanagement, Albeda College, CWI, Stichting Kind en Onderwijs, Havenbedrijf Rotterdam, van Luin Hypotheken waren er bij!

 Image
 
Expo Select aan het werk op Landelijke Banenmarkt

7 oktober 2009
Tijdens de Landelijke Banenmarkt op 1 oktober nam Expo Select werk uit handen van UWV. Door in de vestiging aan de Schiekade in Rotterdam onder andere de organisatie rond de standbouw en het cateringpunt voor rekening te nemen, kon de opdrachtgever zich volledig concentreren op de eigen werkzaamheden. Met alleen al 100 standhouders en 7.400 bezoekers op deze locatie werd het grootste banenevenement van Nederland opnieuw een succes.
 Image