Rotterdam Feel Good

Dé fair van Rotterdam en omstreken! Een evenement wat past bij de uitstraling van Rotterdam Hillegersberg. Kwaliteit gekoppeld aan een mooie uitstraling op de meest mooie plaats van Rotterdam.

Rotterdam Feel Good is een evenement met circa 100 deelnemende bedrijven en ruim 10.000 bezoekers. Op de mooiste plek van Rotterdam staan 3 dagen lang ruim 100 strak witte pagodetenten met daarin deelnemers die exclusieve producten verkopen. Meer dan 35 verschillende branches zijn vertegenwoordigd. Een geweldig horecaplein met champagnebar, oesters en exclusieve hapjes staan klaar om de gasten te ontvangen. Tijdens het drie dagen durende evenement zijn er optredens van verschillende artiesten op het mooie horecaplein.

Rotterdam Feel Good betekent drie dagen feest in Rotterdam Hillegersberg waar zowel mensen uit de buurt als ook van verder weg genieten!

Expo Select heeft Rotterdam Feel Good ontwikkeld en uitgevoerd. Rotterdam Feel Good is ook beschikbaar voor andere locaties, mits deze voldoen aan de eisen die passen bij een dergelijk evenement!