Werkwijze

Ieder evenement, groot of klein, heeft zijn eigen heldere werkwijze en aanpak gebaseerd op de behoeften en wensen van de opdrachtgever.  Na de aanvraag volgt Expo Select over het algemeen de volgende stappen om een evenement te doen slagen:

 • Kennismaking en inventarisatie
  Tijdens een persoonlijk (kennismakings)gesprek inventariseren wij uw wensen, welk doel u wilt bereiken en welke gedachte er moet  gaan achter een evenement.
 • Brainstormsessie
  Uw doelstellingen, wensen en eisen  zijn voor ons bepalend, wij gaan hiermee aan de slag om zo tot een unieke concept te komen en een succesvol evenement.
 • Presentatie concept
  Samen met de opdrachtgever wordt het conceptvoorstel besproken. Het voorstel fungeert als eerste praatplan en tot in de puntjes wordt het concept uitgewerkt op basis van uw wensen en behoeften. De afstemming resulteert in het uiteindelijke plan, de handleiding voor uw evenement. Ook financieel geeft het totaalplan u alle informatie.
 • Voorbereiding en organisatie
  Alle aspecten binnen het concept worden nauwkeurig voorbereid. Van het inspecteren tot een bepaalde locatie tot aan het inzetten van de social media.Tijdens de gehele voorbereiding wordt de klant over de voortgang op de hoogte gehouden en wordt beschreven in het handboek.
 • Productie evenement
  Bij de uiteindelijke uitvoering van het evenement is Expo Select uw aanspreekpunt, heeft de volledige regie in handen en kunt u genieten van het evenement.
 • Evaluatie
  Het evenement is uitgevoerd en op basis van uw wensen wordt het evenement geëvalueerd met u, uw gasten of de deelnemers van het evenement.